Introduction Kyoor


Kyoor is a combination of tropical fruit that are high in phytonutrients and is blended with ASHWAGANDHA Herb, an adaptogen that acts as ahormone balancer and an essential nerve tonic.

More than 200 studies have proved the Ashwagandha plan o be therapeutically beneficial and Ayurvedic medicine has been using Ashwagandha for the past 2000 years

It helps manage stress and anxiety problems. Improves libido in men and women. Improves memory. Support goo heart health. Strengthens frail uterus in women who experienced miscarriage. It lowers bad LDL cholesterol. Increases good HDL. It alleviates symptoms of arthritis. Helps redice the risk of cancer and chronic diseases.

Apa itu Kyoor

ANTI OKSIDA | ANTI RADANG | ANTI DIABETIC | ANTI KANSER | ANTI PENUAAN

Kyoor adalah gabungan superfood campuran buah-buahan tropika yang sangat tinggi fitonutrientnya serta diadun bersama Herba Ashwaganda yang merupakan adoptogen yang sangat penting sebagai TONIK-SARAF. Adunan ini akan dapat memperbaiki, membantu & menjana kesihatan tubuh secara fizikal & emosi.
Dalam Akhbar The Pioneer, dinyatakan bahawa WHO telah mengiktiraf Research/Penyelidikan yg dilakukan oleh KGMU . Dalam penyelidikan tersebut didapati bahawa bahan aktif iaitu ashwaganda dan mangga mengandungi bahan antivirus yang boleh digunakan untuk pencegahan dan penyembuhan Covid19.Ini bermakna 2 bahan yang kita gunapakai dalam iaitu Ashwaganda dan mangga benar-benar berkesan dari sudut antioksidan dan anti virusnya. Inilah kelebihan .

Malah Ashwaganda sangat terkenal sebagai supplement penjana tenaga semenjak Ayurveda diperkenalkan 2000 tahun dulu.Ashwaganda dan Mangga ni adalah penyelamat yang semulajadi (natural), jauh lebih baik daripada ubat-ubatan (medical drugs).Ia seolah-olah menjadi ejen yang menghalang virus dari menakluki sel kita.

Menambah pembentukan dan pengeluaran air kencing.
Perangsang.
Bahan yang membakar dan meningkatkan metabolisma.
Bahan yang boleh mengecutkan saluran darah.
Menghalang inflamasi sendi.
Bahan yang menguatkan sistem badan.
Bahan yang berkebolehan membunuh cacing atau parasit.
Bahan yang merawat keradangan.
Bahan yang mengurangkan tekanan , memberi ketenangan dan mengimbangkan.
Bahan yang merangsang nafsu seks.

Kenapa perlu makan

Adakah anda menghadapi masalah seperti di bawah?

Adakah simptom-simptom ini biasa?

Penggunaan (Ashwaganda) dan bersama gabungan campuran buah-buahan tropical dan makanan sunnah dapat membantu meredakan gejala-gejala ini dan menyokong kesejahteraan hidup yang MUDA

Tekanan

Keletihan

Sukar untuk menumpukan perhatian

Memori yang buruk

Libido rendah

Sering sakit

Kebimbangan melampau

Daya tahan yang rendah (secara mental/ fizikal)

Sakit sendi

Penyakit sistem saraf.

Kelebihan Kyoor

Bagaimana Kyoor Dapat Membantu Menjana Kesihatan yang Lebih Baik?

Berbanding produk lain , keberkesanan dapat diukur melalui saringan kesihatan Ujian Morfologi Darah

Di mana bahan kandungan yang kaya dan tinggi anti-oksida nya dapat membantu menghasilkan sel darah merah yang cantik dan normal. Terapung sendiri bermakna sel darah ini cukup penuh dengan Oksigen yang diperlukan oleh tubuh badan. Juga dapat menyahkan toksin dan penyakit melalui plasma darahnya..
Lihat gambar sebelum dan selepas 15 ke 20minit pengambilan 1 sachet .. Perubahan ketara anda boleh saksikan di mana benar-benar makanan tambahan yang membantu menjamin kesihatan.

Istimewanya mengenai ialah ianya mempunyai bahan aktif adunan Herba Akar Ashwaganda sebagai Tonik Saraf . Pelbagai manfaat boleh anda dapat apabila gabungan Fitronutrient daripada buah-buahan Tropika , Madu , Habatussauda serta herba Ashwaganda ini dijadikan sebagai makanan tambahan seharian anda.

Dipercayai oleh lebih 21,000 Pengguna dalam tempoh 3 Bulan Sahaja!

KYOOR dihasilkan di fasiliti yang mengamalkan sistem pembuatan yang selamat & bersih, serta mendapat pensijilan di bawah KKM & Halal JAKIM. KKM : 040221/01/125 / JAKIM 700-2/3/1 116-02/2021